top of page

Nytt skoleår er i gang og på Gabriella øker elevtallet

Glade ungdommer høster paprika i det nye drivhuset på Dreamland.


De sådde i oktober og nå høstes fargerik paprika i mengder, tørken til tross. 


Disse ungdommene lærer hagebruk som sitt fagområde.Takk til alle dere som hadde fast trekk til oss på konto hver måned i året som gikk. Deres gaver gikk til bygging av dette drivhuset


Gabriellasenteret

Nytt skoleår er godt i gang med 132 elever.

På planleggingsdagene før skolestart presenterte en ekstern konsulent resultatene fra en trivselsundersøkelse for alle ansatte. Den innebar flere elementer og viste god medvirkning og økt engasjement hos den enkelte. Tydelige tegn på at flere og flere av medarbeiderne har tilegnet seg et eierskap til sin innsats blant deres sårbare elever og med det også styrket sine egne fagfelt på senteret.


Bygging av rullestolverkstedet går etter planen og vekker myndighetenes interesse.


YES Kilimanjaro

Sett fra vår side smitter Gabriellasenterets optimisme og gir oss nytt pågangsmot. Oppsummering av fjorårets økonomi forteller oss at inntektene våre, ikke uventet har gått ned. Takk til alle dere som fortsatt er med oss.

 

Alle som gir gaver med månedlige trekk, gir oss bedre anledning til å budsjettere. Det gir trygghet og forutsigbarhet for Gabriella.

Vi ønsker oss selvsagt flere faste givere…


Stiftelsen YES Kilimanjaro er nå godkjent innsamlingsorganisasjon via Facebook. Alle som vil kan opprette sin egen innsamling der.


0 visninger

Comments


bottom of page