top of page

Fem års jubileum for Gabriellasenteret -selveid tomt, i nye og funksjonelle bygg.

En sen høstkveld i 2018 kom det en begeistret telefon fra Gabriellasenterets ledere:

 

«I dag flyttet vi over til vårt eget senter. Asante sana - Tusen takk» YES Kilimanjaro støttet kjøp av 60 mål jord senhøsten 2015. Boring etter vann og byggestart i 2016.


Forventningene var store hos medarbeiderne, foreldrene gråt av glede over at et så fint senter ble bygget for nettopp deres barn; de utestengte og neglisjerte. 


Nye muligheter åpnet seg – og hva har de ikke fått til på disse fem årene. 


Brenda Shuma og hennes mann Anthony Ephraim etablerte Gabriella Centre i 2009 i leidde lokaler og til myndighetenes store skepsis. I dag er de anerkjente aktører og nyter stor respekt.


Vi feirer sammen med dem og skulle gjerne smakt på de fantastiske kakene elevene selv bakte i eget bakeri på Gabriellasenteret for å feiere det første jubileet i Gabriellasenterets historie. 


Tusen takk til alle som har vært med på denne reisen 

– og inderlig takk til de av dere som fortsatt finner glede i å støtte det videre arbeidet vi gjør. Vi er helt avhengig av dere for å opprettholde driften inntil tanzanianske myndigheter åpner sine øyne og ser verdien av å gi også Gabriellasenterets stigmatiserte barn økonomisk støtte til skolegang og helsehjelp. Fortsatt er det ingen støtte å få verken til bygg, vedlikehold eller drift.


Kampen er krevende og langsiktig. 

Gabriellasenterets medarbeidere kjemper videre med klokskap og kløkt. 

La oss holde dem i gang med den nødvendige støtten YES Kilimanjaro til nå har kunnet gi. Ingen beløp er for små. Er vi mange givere nok, strekker det til.


Ved hjelp av dere alle har vi fortsatt et håp om å få det til

3 visninger

Comments


bottom of page